16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дженніфер Лопес жорстко відповіла репортерові за незручне запитання
Дженніфер Лопес жорстко відповіла репортерові за незручне запитання

Дженніфер Лопес жорстко відповіла репортерові за незручне запитання

Дженніфер Лопес не схотіла відповідати на запитання щодо свого шлюбу з Беном Аффлеком.

Дженніфер Лопесзберігає мовчання про статус своїх стосунків з Беном Аффлеком.

Як пише Page Six, співачка перервала розмову з репортером, який попросив її прокоментувати чутки про розлучення.

"Ви знаєте краще", - відповіла вона з короткою посмішкою, згідно з відео, опублікованим в Instagram акаунтом El Gordo y la Flaca. Лопес була в прес-турі свого майбутнього фільму Netflix на тлі чуток про те, що вона й Аффлек прямують у Сплітсвілл.

У вівторок вона була присутня на другій прем'єрі фільму в Мексиці наодинці, в той час як Бен Аффлек був сфотографований, залишаючи гарячу точку Джорджіо Бальді в Санта-Моніці, Каліфорнія, пізніше тієї ж ночі.

Чутки про розставання почали циркулювати минулого тижня після того, як на фотографіях було видно, як Аффлек виходить з дому в районі Брентвуд у Лос-Анджелесі, де, як повідомляється, він живе окремо від Джей Ло.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек новини

Нагадаємо, Бен Аффлек і Дженніфер Лопес довго перебували у стосунках і навіть були заручені. Але на початку нульових справа до шлюбу так і не дійшла.

У середині минулого року вони знову почали зустрічатися. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Пізніше Лопес представила свою 14-річну доньку Марібель Муньїс (від шлюбу з Марком Ентоні) як гендерно нейтральну особистість.

У серпні позаминулого року пара офіційно одружилася.

Источник материала
Поделиться сюжетом