16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Якби любов була фотографією": Філатов показав родину Героя із Дніпра, яка зворушила всю Україну
"Якби любов була фотографією": Філатов показав родину Героя із Дніпра, яка зворушила всю Україну

"Якби любов була фотографією": Філатов показав родину Героя із Дніпра, яка зворушила всю Україну

Мер ДніпраБорис Філатов опублікував щемливе фото пари молодих людей на вулиці міста. На світлині зображено молоду пару – хлопець із протезом ноги та дівчина з собачкою – вони гуляли, тримаючись за руки.

Знімок авторства журналістки з Дніпра Дарини Сухоніс Філатов перепостив у своєму Telegram. Міський голова погодився з її дописом: "Якби любов була фотографією. Світ, напевне, ніколи не зрозуміє реалії України сьогодні. Хто б ви не були – безмежного щастя вашій родині".

А вже наступного дня "сила соцмереж" допомогла Філатову розшукати пару, яка його вразила. Він завітав у гості до молодих людей.

"Це – Настя, Дем'ян та їхній чарівний шестирічний шпіц Каспік. Я не переповідатиму тут історію цих людей. Вам достатньо знати, що це просто гідний приклад людських стосунків. Вона – розумниця та красуня. Він – Герой, якому є на кого покластися у житті", – розповів мер.

Він зазначив, що всі повинні зрозуміти, що Україні необхідно сьогодні будувати нове суспільство, яке з розумінням ставитиметься до людей з ампутаціями.

"В якому ніхто не відводить погляду і навпаки – не витріщається. Де не лізуть одне до одного з нетактовними запитаннями і не навʼязують свої співчуття (якими б щирими вони не були). Це ж не складно, правда?" – зауважив Філатов. 

Як повідомляв OBOZ.UA, 25-річний ветеран війни Олександр Петренко із Вінниччини дістав поранення під час боїв за Бахмут, після чого опинився у кріслі колісному. Однак він запевнив, що здаватися не збирається і планує й надалі рятувати життя побратимів, попри важку травму.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом