Minecraft святкує 15-річчя: нові карти, накидки та подарунки щодня
Minecraft святкує 15-річчя: нові карти, накидки та подарунки щодня

Minecraft святкує 15-річчя: нові карти, накидки та подарунки щодня

На честь 15-річчя Minecraft компанія Mojang підготувала чудовий подарунок для всіх фанатів гри: нову безкоштовну картку, доступну для скачування.

З 15 по 29 травня Minecraft пропонує гравцям відкривати нові безкоштовні предмети щодня, кожен з яких нагадує про різні періоди історії гри.

Наприклад, до 18 червня можна отримати ексклюзивну накидку на тему TikTok, а переглянувши 15 хвилин будь-якого контенту Minecraft на Twitch, гравці отримають ще одну унікальну накидку.

Підписка на стримери Minecraft на Amazon також принесе спеціальну маску.

Minecraft / фото: Х

Безкоштовна карта від Oreville Studios

У рамках святкування 15-річчя Minecraft випустила картку "15 Year Journey". Її можна безкоштовно скачати у Marketplace, ексклюзивному магазині контенту для гравців Bedrock Edition.

"15 Year Journey" - це внутрішньоігровий музей, де можна оглянути експонати, що представляють важливі моменти з історії гри, а також взяти участь у захоплюючих міні-іграх, таких як платформна версія Пустоти та гонка на елітрах у стилі Ендера.

Крім того, гравці зможуть пройти головоломкові випробування та навіть розблокувати альфа-версію Minecraft.

Minecraft / фото: Х

Раніше було випущено ще одну безкоштовну картку, присвячену 10-річчю Minecraft Realms, і новий безкоштовний аватар для Bedrock Edition. Гравці також можуть отримати пару тапок Toe Guardians, дизайн яких натхненний водними мобами з оновлення 1.8.

Так що, якщо ви фанат Minecraft, не упустіть можливість насолодитися всіма святковими сюрпризами та новим контентом, які приготували для вас розробники!

Вам буде цікаво дізнатися про план планів Fortnite на 2024: нові сезони Marvel, Metallica і багато іншого

Источник материала
Поделиться сюжетом