16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Донеччині ДСНС врятували під вогню домашніх тварин, серед них – гусак
На Донеччині ДСНС врятували під вогню домашніх тварин, серед них – гусак

На Донеччині ДСНС врятували під вогню домашніх тварин, серед них – гусак

ДСНС займаються порятунком всіх живих істот, а «не пухнастиками єдиними». Як повідомили в Державній службі надзвичайних ситуацій України, напередодні на Донеччині вогнеборці ліквідували пожежу в господарській будівлі на площі 100 кв.м.

- Надзвичайники також врятували від вогню житловий будинок і домашніх тварин. Серед врятованих - гусак! Кожне життя важливе!, - зазначили рятівники.

Рятувальники регулярно допомагають тваринкам, що потрапили в скрутне становище. Так, 16 травня ДСНС заради кошенятка пробили стіну заради кошеняти,  яке провалилося у вентиляційну шахту багатоквартирного будинку. Малятко почули жителі першого поверху багатоквартирного поверху. Кошеня провалилось у вентиляційну шахту за стіною ванної кімнати. 

  • На Чернігівщині співробітники ДСНС врятували з пастки лося, який впав у водну споруду та не зміг вибратися самостійно.  Коли рятувальники прибули на місце, тварина була виснажена і в тому стані, що ось-ось захлинеться водою. Надзвичайники обв'язали рогату конструкцію з рятувальних мотузок та за допомогою маніпулятора витягли на тверду поверхню. 
  • На Херсонщині надзвичайники врятували двох собак, які від переляку намагалися протиснутися у дірки у воротах та застрягли.  Чотириногі виявилися закритими у дворі, і коли почався ворожий обстріл, злякані тварини намагалися врятуватися, просунувшись у невеликі отвори у воротах. Але, на жаль, там і застрягли 
Теги по теме
ГСЧС Животные
Источник материала
Поделиться сюжетом