16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Навіщо Путін знову вирішив тряхнуты ядерними мудями
Навіщо Путін знову вирішив тряхнуты ядерними мудями

Навіщо Путін знову вирішив тряхнуты ядерними мудями

Кремль і не приховує, що всі ці картинки розраховані на слабкодухого європейського виборця.

Путін проводить навчання з розгортання тактичної ядерної зброї. Пишуть, що мета навчань - відпрацювати потайне пересування в точку пуску.

При цьому ТАСС ставить красиві фотографії переміщення колони техніки під час навчань.

Тобто Кремль і не приховує, що всі ці картинки розраховані на слабконервового європейського виборця. Одночасно йде новина про те, що для піонертабору "Артек" у Криму ухвалено рішення закупити систему протидронової оборони (інакше, як же діти відпочиватимуть?), причому пишуть, що система - непроста, цього літа вже не встигають поставити, за планом - у грудні змонтують.

Тож цього літа поки що доведеться "так" відпочивати, без протиповітряної оборони.

Одночасно йдуть повідомлення про арешти генералів, уже третій заступник міністра оборони пішов на допити до СК, а генерала Попова забрали на допит просто з лікарні, куди він ліг, сподіваючись перечекати розгром у Міноборони. Не вдалося перечекати...

Хто такий Олександр Морозов

Олександр Морозов - російський журналіст, політолог, політичний філософ. У 2011-2014 рр. – шеф-редактор Русского журнала, 2014-2015 – викладач Бохумського університету в Німеччині, 2015-2016 - співробітник німецького видання Deutsche Welle. Науковий співробітник, викладач Карлова університету Центру російських досліджень Бориса Нємцова (Прага). Керівник Інституту вільної Росії.

У лютому 2022 року Олександр Морозов підписав відкритий лист російських вчених та наукових журналістів із засудженням військового вторгнення Росії в Україну та закликом вивести війська з території України.

Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом