16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Не носіть їх! Українська стилістка показала 10 застарілих образів з джинсами
Не носіть їх! Українська стилістка показала 10 застарілих образів з джинсами

Не носіть їх! Українська стилістка показала 10 застарілих образів з джинсами

Джинси зазвичай асоціюються з невимушеністю, легкістю та молодістю. Однак навіть такий модний атрибут може "зістарити" образ, якщо носити його неправильно.

Імідж-консультантка Інна Гриненко в Instagram показала 10 поєднань, від яких краще відмовитися у цьому році, якщо хочеться мати сучасний вигляд.

Вузькі, вкорочені штани із вільною футболкою та прямим жакетом візуально вкорочують ноги та псують пропорції фігури.

Денім із потертими колінами вийшов з моди, а в поєднанні з частково заправленою футболкою чи сорочкою і взуттям на низькому ходу образ буде невдалим.

Прямі джинси на високій талії в комбінації зі смугастою футболкою невільного крою також мають застарілий вигляд.

Невдалим буде також вбрання із короткими прямими джинсами на низькій посадці. В поєднанні з базовою футболкою губиться силует, а фігура набуває форму квадрата.

Заправлена в джинси майка, порвані джинси та високі кеди були актуальні пʼять років тому, але в новому сезоні виглядатимуть антитрендово.

Уважно слід обирати джинси під застібнуту сорочку. Якщо неправильно підібрати верх і не розставити акценти, вбрання матиме застарілий вигляд.

Пережитками минулого можна назвати підвороти на рваних джинсах. Якщо ж додати безформений верх, лук буде безнадійно зіпсований.

І стильні широкі джинси можуть мати неохайний вигляд, якщо заховати тендітні частини тіла та обрати великі аксесуари. Вбрання буде надто масивним.

Раніше OBOZ.UA писав, які наймодніші штани літа 2024 року, обожнюють француженки та італійки.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом