16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Не платить за воду, б'є палкою і "фанатіє" від СРСР: українка налетіла на комунальників через борги
Не платить за воду, б'є палкою і "фанатіє" від СРСР: українка налетіла на комунальників через борги

Не платить за воду, б'є палкою і "фанатіє" від СРСР: українка налетіла на комунальників через борги

У Володимирі жінка напала на комунальних працівників із ціпком, відмовляючись платити за воду. За інформацією від 12 каналу, вона стверджувала, що вода є народним багатством і належить усім, а також, що вона є громадянкою СРСР і не визнає громадянства України.

Ситуація виникла, коли майстри водоканалу приїхали для перекриття каналізації через борг жінки у понад 3 тисячі гривень за водопостачання та водовідведення.

У відповідь мешканка накинулася на них із ціпком, через що працівники водоканалу отримали травми голови та гематоми. Сусіди стали свідками того, що сталося, викликали поліцію та швидку допомогу.

Українка побила палкою комунальників / фото: скріншот Youtube

За словами директора водоканалу, такі дії стали можливими після того, як уряд у 2023 році дозволив перекривати доступ до комунальних послуг боржникам, які не проживають на території, де йдуть бойові дії.

У своєму зверненні до водоканалу жінка посилається на цивільно-правові відносини часів СРСР, відмовляючись визнавати громадянство України.

Наразі правоохоронці розглядають її дії за фактом побиття майстрів водоканалу, їй загрожує штраф у розмірі 200 годин громадських робіт або виправні роботи строком на 1 рік.

За словами самої жінки, вона чекатиме на рішення суду, перш ніж оплачувати надані їй послуги.

А ми нагадуємо, чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Також ми писали, до комунальників готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Раніше наш портал повідомляв, що у українці переплачують за комуналку шалені суми: що потрібно терміново перевірити, щоб заощадити

Источник материала
Поделиться сюжетом