16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Не тільки бере участь: Буданов розповів, як може спостерігати за перебігом бойових операцій
Не тільки бере участь: Буданов розповів, як може спостерігати за перебігом бойових операцій

Не тільки бере участь: Буданов розповів, як може спостерігати за перебігом бойових операцій

Про це начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України розповів під час пресконференції "Війна технології". Буданов наголосив, що за нинішніх технологій перегляд за перебігом всіх операцій можливий, передає 24 Канал.

Буданов розповів, як слідкує за бойовими операціями ГУР

Український генерал зазначив, що, якщо він безпосередньо не зможе взяти участь в операції, то йому на монітор виведуть трансляцію в робочий кабінет, що робить трошки легшим керування процесом.

Я буду спостерігати в онлайн, коли перебуваю на пункті керування. На щастя, це теж технологічне досягнення, що можна перебувати будь-де і в принципі відстежувати проведення цих заходів,
– сказав Буданов.

Глава української розвідки зауважив, що в моменти коли йшли на дно і російські великі десантні кораблі, ракетні кораблі, кораблі охорони, він бачив це безпосередньо. Тобто прямо в онлайні.

"І це точно такі моменти, які запам'ятовуються на все життя. Не кожен може побачити (ці відео – 24 Канал), але це красиво", – наголосив генерал.

Глава ГУР брав участь в операціях на фронті

  • Представник ГУР МО Андрій Юсов розповів, що Кирило Буданов регулярно бере безпосередню участь у операціях спецпризначенців ГУР МО на фронті. Одна з таких операцій була після наступу ворога на півночі Харківської області.
  • Юсов також наголосив, що ГУР пощастило з командиром. Адже той безпосередньо бере участь в подіях, операціях і заходах близько до "нуля".
  • Представник ГУР МО також зауважив, що така участь Буданова в операціях полягає не лише для того, щоб просто взяти участь заради участі. А це важлива складова для підняття морально-психологічної мотивації бійців.
  • Варто зазначити, що після початку наступу ворога у Харківській області Кирило Буданов розповідав в етері національного марафону про ситуацію в прикордонній зоні та прилеглих регіонах наживо з командного пункту на півночі Харківської області.
Теги по теме
СБУ
Источник материала
Поделиться сюжетом