16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Netflix оприлюднив трейлер нового сезону серіалу «Відьмак»
Netflix оприлюднив трейлер нового сезону серіалу «Відьмак»

Netflix оприлюднив трейлер нового сезону серіалу «Відьмак»

Головного героя Ґеральта із Рівії зіграв австралійський актор Ліам Гемсворт.

Стримінговий сервіс Netflix представив трейлер четвертого сезону серіалу «Відьмак». Відео з'явилося на його ютуб-каналі.

Роль головного героя у новому сезоні фентезійного селіалу найманого мисливця на монстрів Ґеральта з Рівії виконав австралійський актор Ліам Гемсворт. Він замінив попередника, англійця Генрі Кавілла.

«Подорож триває. Ось ваш перший погляд на Ліама Гемсворта в ролі Ґеральта з Рівії», йдеться в описі до відео.

Нагадаємо, серіал «Відьмак», на серії романів польського письменника Анджея Сапковського, стартував на Netflix у 2019 році.

Про припинення участі у ньому Генрі Кавілл повідомив у жовтні 2022го, без пояснення причин. Проте пізніше режисер Марк Йобст повідомив, що Кавілл втомився, адже працював самостійно, без дублерів.

  • Читайте також: Netflix розпочав зйомки другого сезону «Венздей»

Фото: серіал «Відьмак» / Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Netflix сериал
Источник материала
Поделиться сюжетом