16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новий недорогий кросовер Kia розкрили з ціною та характеристиками. Фото
Новий недорогий кросовер Kia розкрили з ціною та характеристиками. Фото

Новий недорогий кросовер Kia розкрили з ціною та характеристиками. Фото

Новий кросовер Kia EV3 2024 представили офіційно. Відома ціна та характеристики моделі. Недорогий автомобіль показали на фото. Фактично, кросовер стане бюджетною моделлю наступного покоління в електричному сегменті.

Деталі повідомили на сайті компанії. Це найдешевший електрокар, який корейська компанія планує відправити у продаж у 2024 році на світовий ринок. Ціна Kia EV3 – близько 30 000 доларів. Але надалі лінійку розширять дорожчими варіантами.

Нова модель Kia EV3 раніше потрапляла на фото під час дорожніх випробувань. А тепер дизайн повністю розкрили. Машина дуже схожа на концепт – новий Kia EV3 вирушить у виробництво з досить футуристичною зовнішністю.

Новий електрокросовер Kia отримав сучасний дизайн з ефектною зовнішньою світлотехнікою і безліччю площин і геометричних ліній на кузові, що перетинаються.

У рух новий електричний кросовер Kia EV3 наводить силова установка на 204 к.с. Батарейний блок ємністю 81 кВтг забезпечує 600 км запасу ходу. Є батарея на 58 кВтг. Згодом у лінійці з'явиться потужніша модифікація. Головні суперники - Volvo EX30, Smart #1, Peugeot E-2008.

OBOZ.UA вже розповідав про новий недорогий кросовер Skoda.

Источник материала
Поделиться сюжетом