16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Оля Цибульська розкрила секрет особистого життя розлученої Камалії
Оля Цибульська розкрила секрет особистого життя розлученої Камалії

Оля Цибульська розкрила секрет особистого життя розлученої Камалії

Навколо особистого життя видної холостячки витає безліч чуток.

Навесні 2023 року українська співачка Камалія оголосила, що розлучається з чоловіком після 20 років разом. Колишні чоловік та дружина залишилися близьким і разом беруть участь у житті їхніх спільних доньок, але кожен пішов своєю стежкою в романтичному плані.

Місяць тому в ЗМІ просочилися чутки про те, що в артистки роман. Ба більше - він нібито почався, коли Камалія була ще одружена, і, незважаючи на те, що ймовірний партнер застосовує до неї фізичну силу, закохана до нестями співачка обрала аб'юзера, а не сім'ю. Через тиждень зірка стала натякати на нове заміжжя.

Чи правда це, прокоментувала в інтерв'ю для М1 українська співачка Оля Цибульська. Вона підтвердила чутки про те, що Камалія зараз закохана, і побажала колезі не втрачати самоповагу.

Крім того Цибульська відзначила щирість Камалії, яка, на її погляд, і дає змогу артистці отримувати від життя бажане. "Кажуть, Камуся закохалася. Так. Ходять чутки. Не знаю, чи це правда. І мені здається, вона дуже щиро вміє радіти за інших. І тому боженька їй дає все, що в неї є", - каже Оля Цибульська.

Хто така Камалія

Камалія - українська поп-виконавиця, акторка, модель, автор-виконавець. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки розпочалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Настя Каменських поклала край чуткам про розлучення і публічно звернулася до Потапа з ніжним привітанням - сьогодні зіркова пара святкує п'яту річницю весілля.

Також стало відомо, що акторка і комік Олена Кравець пофарбувала волосся семирічного сина в незвичайний колір. Вона не тільки не стала перешкоджати бажанню Івана змінити зовнішність, а й допомогла підібрати відтінок.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом