23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Патчі своїми руками: омолоджуємо шкіру під очима
Патчі своїми руками: омолоджуємо шкіру під очима

Патчі своїми руками: омолоджуємо шкіру під очима

Шкіра під очима часто страждає від стресу, недосипання, тривалого перебування перед екраном та повсякденних факторів навколишнього середовища. Однак не завжди потрібно покладатися на дорогі косметичні засоби для вирішення таких проблем, як набряки, темні кола та втома. News Bytes розповів про омолоджуючу силу патчів для очей, зроблених своїми руками з простих натуральних інгредієнтів.

Огірок та алое вера

Почніть зі змішування тонких скибочок огірка зі свіжим гелем алое вера в мисці, потім поставте у холодильник. Візьміть кілька ватних дисків і намочіть їх в охолодженому засобі або ж ви можете обрізати їх, щоб вони ідеально прилягали під очима. Приляжте і розслабтеся на 15-20 хвилин, щоб заспокійливі інгредієнти могли подіяти.

Куркума

Почніть зі змішування однієї столової ложки порошку куркуми з однією столовою ложкою пахти в мисці. Розріжте ватні диски на дві частини і занурте їх у розчин. Покладіть спонжі під очі приблизно на 30 хвилин.

Трояндові патчі

Спочатку змішайте половину натертого огірка з трояндовою водою, а потім процідіть сік у миску. Розріжте ватний диск навпіл і занурте його в розчин. Для додаткового охолоджуючого ефекту зберігайте засіб у холодильнику.

Зелений чай з желатином

У мисці змішайте одну столову ложку желатинового порошку з приблизно двома столовими ложками зеленого чаю. Додайте до суміші кілька крапель теплої кокосової олії і ретельно перемішайте. Викладіть масу на пергаментний папір і дайте їй застигнути. Коли суміш схопиться, виріжте зручну для вас форму патчів і прикладіть до очей.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як зменшити появу темних кіл під очима.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом