16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Pixar вирішив скоротити штат: скільки людей шукатимуть нову роботу
Pixar вирішив скоротити штат: скільки людей шукатимуть нову роботу

Pixar вирішив скоротити штат: скільки людей шукатимуть нову роботу

Звільнення продовжуються

Як стало відомо з джерел, анімаційна студія Pixar змушена долучитися до компаній, які проводять оптимізацію штату. Творець "Історії іграшок", "Вперед і вгору" та інших популярних мультфільмів звільнить близько 14% співробітників.

До такого кроку компанія вирішила вдатися, адже не буде випускати багато оригінальних потокових серіалів. Відтак, приблизно 175 людей найближчим часом активно шукатимуть роботу.

Колишній гендиректор Disney Боб Чапек створив підрозділ для створення серіалів та ексклюзивного контенту для Disney+. Ідея не "вигоріла", тому боси прийняли рішення скоротити штат.

Боб Айгер почав "різати" витрати на оригінальних потоковий контент, мотивуючи це бажанням підняти Disney+ до прибутковості. Розважальний підрозділ Disney у минулому кварталі отримав операційний прибуток, і Айгер збирається будь-що зберегти цю тенденцію.

Тепер Pixar кине всі зусилля на створення звичних повнометражних фільмів. Спочатку їх будуть показувати у кінотеатрах, і лише після цього будуть доступними у Disney+.

Теги по теме
Бизнес
Источник материала
Поделиться сюжетом