16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Представлений перший Mercedes Mythos — PureSpeed
Представлений перший Mercedes Mythos — PureSpeed

Представлений перший Mercedes Mythos — PureSpeed

Mercedes-AMG представила перший автомобіль зі своєї ультралімітованої та дорогої серії Mythos, який отримав назву PureSpeed. Це двомісний родстер з відкритим верхом, натхненний культовими гоночними автомобілями компанії та Формулою-1.

PureSpeed ​​явно заснований на кабріолеті SL компанії, використовуючи фари та задні ліхтарі цього автомобіля. У передньому бампері відсутня традиційна решітка радіатора Mercedes, а нижні решітки прикрашені білим логотипом AMG.

Вітрове скло зникло. За словами Mercedes, колір фарби, що змінюється від червоного кольору Ле-Мана до графітово-сірого, натхненний автомобілем Mercedes, який виграв Targa Florio 1924 року. В інших частинах автомобіля використано елементи Mercedes-AMG One. У нижній частині PureSpeed ​​встановлені аеродинамічні насадки з вуглецевого волокна для покращення аеродинаміки. Карбонові ковпаки коліс забезпечують аеродинамічну ефективність, оптимізуючи потік повітря навколо коліс та покращуючи охолодження гальм.

«Концепт Mercedes-AMG PureSpeed ​​пропонує погляд на те, що, ймовірно, є найпрямішим способом відчути динаміку та задоволення від водіння, – каже голова AMG Міхаель Шібе. — Радикально відкритий, ні дах, ні вітрове скло не відокремлюють двох пасажирів від негоди. Ви можете відчути світло, повітря та пристрасть без фільтрації всіма своїми органами почуттів. Концепція нашого першого автомобіля Mythos втілює найвищий рівень ексклюзивності. Елементи дизайну, такі як Halo також створюють відчуття Формули 1».

Mercedes не уточнила трансмісію PureSpeed, але очікується, що він запозичить 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом SL63. Тираж складе 250 машин, які будуть доступні лише «найвідданішим ентузіастам і колекціонерам Mercedes-Benz». Ціна не повідомляється, але раніше компанія говорила, що автомобілі Mythos будуть дорожчими і ексклюзивнішими, ніж Maybach.

Источник материала
Поделиться сюжетом