23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Шість способів, як зелений чай покращує шкіру обличчя
Шість способів, як зелений чай покращує шкіру обличчя

Шість способів, як зелений чай покращує шкіру обличчя

Зелений чай, відомий своїм освіжаючим смаком, набув популярності завдяки численним перевагам для здоров'я. Він містить антиоксиданти та фітонутрієнти, які приносять користь не лише організму, але й здоров'ю шкіри. News Bytes розповів про шість основних переваг зеленого чаю для обличчя.

Зменшує запалення і бореться з раком шкіри

Зелений чай багатий на поліфеноли, відомі як катехіни, які мають протизапальні властивості. Вони допомагають боротися з подразненням шкіри, почервонінням і набряками. Крім того, потужний антиоксидант EGCG, що міститься в зеленому чаї, бореться з пошкодженням ДНК, спричиненим УФ-променями.

Бореться зі старінням і запобігає появі акне

Завдяки таким важливим вітамінам, як В2 і Е, зелений чай допомагає підтримувати рівень колагену, покращуючи пружність шкіри. Він стимулує ріст клітин і забезпечує природне зволоження, борючись з ознаками старіння. Крім того, поліфеноли, присутні в зеленому чаї, впливають на бактеріальні мембрани в шкірі, ефективно лікуючи акне і очищаючи пори.

Прибирає темні кола

Зелений чай може бути корисним при лікуванні темних кіл і набряків під очима. Наявність кофеїну і дубильних речовин сприяє звуженню кровоносних судин, зменшенню набряклості і поліпшенню кровотоку.

Як включити зелений чай у свій щоденний догляд за шкірою:

1. Регулярно пийте зелений чай. Це дозволить вам отримати користь від його антиоксидантних властивостей зсередини.

2. Зробіть живильну маску для обличчя з зеленого чаю. Застосовуйте її регулярно, щоб омолодити та оздоровити шкіру.

3. Шукайте засоби для догляду за шкірою, які містять зелений чай як інгредієнт. Вони можуть забезпечити додаткові переваги.

Раніше OBOZ.UA розповідав, чи варто споживати імбир натщесерце.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом