"Сльози градом, дива існують": "Укрзалізниця" розчулила українців реакцією на загублену у вагоні іграшку
"Сльози градом, дива існують": "Укрзалізниця" розчулила українців реакцією на загублену у вагоні іграшку

"Сльози градом, дива існують": "Укрзалізниця" розчулила українців реакцією на загублену у вагоні іграшку

Укрзалізниця розчулила мережу добрим вчинком для маленького пасажира Ярослава. Подорожуючи з мамою поїздом за маршрутом Камʼянець-Подільський – Львів, він забув у вагоні улюблену іграшку, зайця Сирничка. Невдовзі той неочікувано повернувся.

Неймовірну історію користувачка Facebook під ніком Natalia Krasota розповіла на своїй сторінці. Жінка попросила допомоги у пасажирів та залишила заявку в УЗ, не надто сподіваючись на швидку відповідь.

 Але минуло 4 дні, як Сирничок прибув додому. Разом із ним була листівка для Ярославчика від залізничників.

"Привіт, друже! Ми зустріли твого Зайчика в одному з наших вагонів. Уявляєш, він вирішив помандрувати залізницею! Тоді ми випили з ним чаю і вмовили повернутися до Ярослава і розповісти про свої пригоди. Не дивуйся, що він виглядає трішки інакше. Подорожі змінюють людей, а зайчиків – і поготів. Але всі зміни на краще. Тримай міцно тих, кого любиш!" – йшлося у ній. 

Мама Ярослава показала листівку у своїх соцмережах і зазначила, що їй бракує слів передати словами почуття.

"Подивіться, що ви зробили! Одне диво для маленького хлопчика зараз наповнює світлом душі і серця величезної кількості людей. Тим, що нам всім так потрібно зараз. Я щиро рада, що ми загубили того зайця. Він конвертувався в щось набагато більше і потужніше. Це однозначно вартувало того", – зазначила Наталія.

Коментатори назвали залізничників чарівниками, подякувавши за їхню працю та людяність. 

"Це чудово і дуже щемно!", "Чуть не почала ревіти. Це так прекрасно", "Я реву... Просто градом сльози.... дякую за них!", "Сиджу плачу. Дива існують", – писали українці в коментарях.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– З 22 травня УЗ збільшила вартість постільної білизни у поїздах. Зміни суттєві – наприклад, у вагонах СВ за комплект потрібно буде заплатити 120 грн замість колишніх 60 грн. Тобто, здорожчання склало 60 грн. 

– УЗ прискорила час руху одного з найпопулярніших поїздів – із Києва до Варшави. З 9 червня його час у дорозі скоротиться одразу на 1 годину 23 хвилини. Відповідно, зміниться і розклад руху поїзда.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом