16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Солістка "Лісапетного батальйону" вперше розповіла, що її онука пережила онкологію
Солістка "Лісапетного батальйону" вперше розповіла, що її онука пережила онкологію

Солістка "Лісапетного батальйону" вперше розповіла, що її онука пережила онкологію

Донька сина Наталі Фаліон перенесла чотири операції. У неї діагностували саркому. На щастя, всі випробування вже позаду, зараз дівчина живе зі штучним коліном.

Наталя Фаліон про хворобу онуки

Лідерка "Лісапетного батальйону" розповіла, що її онуці Христині виповниться 21 рік. Вона щоліта приїжджала до бабусі в село та часто виступала з колективом на сцені, хоч зараз соромиться це робити.

Ми пережили велику трагедію – пережили онкологію, у неї було чотири операції, видаляли саркому, у неї штучне коліно. Їй уже не до пісень. Така вона, молодь,
– поділилась Наталія Фаліон.

Як розповіла виконавиця, Христина продовжила навчатися в університеті попри складний період у житті. Цього року онука здобуде ступіть бакалавра.

"Спочатку їй була цікава письменницька діяльність, а зараз щось не дуже. Для мене найважливіше, що ми врятували її життя, що вона подолала цю страшну хворобу. Вона сильна дівчинка. Інша, можливо, розклеїлася б. Це все-таки саркома, це не нарив на пальці, а чотири складні операції. Вже й протез їй змінили на трохи більший. Вона ще знаходить у собі сили й жартувати", – зауважила артистка.

Наталія Фаліон з онукою: відео

Що відомо про співачку

  • Наталя Фаліон – одна з творців колективу "Лісапетний батальйон". Гурт здобув популярність у 2013 році після перемоги в проєкті "Україна має талант".
  • Життя учасниць колоритного колективу змінилося після шоу. Вони зрозуміли, що справді цікаві публіці, тож почали гастролювати не лише Україною, але й світом.
  • 2018 рік став складним для керівниці Наталі Фаліон. Адже протягом двох місяців у неї помер чоловік, свекруха та син. Жінці доводилось непросто, але вона продовжила виступати.
Источник материала
Поделиться сюжетом