16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Торт родом із СРСР "Бите скло" нагадає вам дитинство - новий рецепт
Торт родом із СРСР "Бите скло" нагадає вам дитинство - новий рецепт

Торт родом із СРСР "Бите скло" нагадає вам дитинство - новий рецепт

Чудовий рецепт усіма улюбленого торта "Бите скло", з яким впорається навіть недосвідчена господиня.
Час приготування:
120 хв
Час на підготовку:
40 хв
Кухня
Інтернаціональна

Існує багато рецептів торта "Бите скло", сьогодні ж ми вам пропонуємо особливий варіант, оскільки готуватимемо його з шоколадним бісквітом. Такий десерт точно поверне вас на мить у дитинство!

Торт "Бите скло" - новий рецепт

Інгредієнти:

Для бісквіта:

яйця 2 шт.

цукор 65 г

борошно 60 г

какао 20 г

розпушувач 1 ч.л.

молоко 40 мл

рослинна олія 25 мл

Для желе:

желе 4 пачки

сметана 500 г

цукрова пудра 120 г

желатин 25 г

вода 130 мл

молоко 80 г

Спочатку готуємо бісквіт. Для цього охолоджені яйця збиваємо з цукром до пишної маси.

Просіюємо борошно, додаємо до нього какао та розпушувач, перемішуємо. Цю суміш всипаємо у збиті яйця й акуратно все перемішуємо зверху-вниз.

Молоко змішуємо з рослинною олією і додаємо до тіста, акуратно перемішуємо.

Випікаємо бісквіт у застеленій пергаментом формі 15 хвилин за температури 180 градусів.

Тепер готуємо желе. Розводимо три пачки желе окремо в половині кількості води, зазначеній на упаковці. Залишаємо застигати.

Желатин заливаємо водою і залишаємо на п'ять хвилин. Сметану збиваємо з цукровою пудрою, додаємо сюди нарізане на кубики желе.

Желатин розігріваємо, додаємо молоко і вливаємо в сметану. Усе перемішуємо і виливаємо на охолоджений бісквіт, ставимо в холодильник на 20 хвилин.

Зверху торт можна залити ще однією пачкою желе, залишаємо на ніч і готово!

Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати торт "Бите скло":

Хто така danilchenko_77?

danilchenko_77 - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, новачок у світі кулінарного блогу. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На danilchenko_77 підписані понад 120 тисяч користувачів соцмережі.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом