16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Березівському районі рецидивіст відібрав у односельця коня з підводою
У Березівському районі рецидивіст відібрав у односельця коня з підводою

У Березівському районі рецидивіст відібрав у односельця коня з підводою

Зловмисника слідчі затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.  За скоєне йому  загрожує позбавлення волі.

Кілька днів тому до поліції надійшло повідомлення від 33-річного жителя одного із сіл Ширяївської територіально громади про те, що малознайомий йому чоловік силою відібрав у нього коня з повозкою.

На місце події прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Поліцейські встановили, що потерпілий ввечері їхав на гужовому транспорті  селом, як раптом до нього підбіг нетверезий зловмисник і почав стягувати з воза, нічого не пояснюючи, а лише лаючись. Виштовхавши чоловіка, той сів на його місце і поїхав геть.

Потерпілий знав лише ім’я нападника, але протягом години поліцейські встановили всі його анкетні дані та місце проживання. Ним виявився 37-річний односельчанин, який раніше був судимий за крадіжки, незаконне поводження зі зброєю та хуліганство.

Правопорушника затримали вдома. Він пояснив, що, зустрівши потерпілого, згадав образи, які тримав на нього, вибухнув гнівом і відібрав майно, яке хотів продати. За місцем мешкання зловмисника виявили і коня з повозкою, які вилучили та повернули власнику.

«Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Наразі ми клопочемо в суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», – зазначила начальниця відділення № 2 слідчого відділу Березівського районного відділу поліції Алла Буртова.

Березівський районний відділ поліції Одещини

Tweet
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны