16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Вашингтоні обговорять потенціал українського ВПК
У Вашингтоні обговорять потенціал українського ВПК

У Вашингтоні обговорять потенціал українського ВПК

Під час американсько-український саміту очікується проведення низки перемовин про співробітництво щодо виробництва зброї.


У Вашингтоні (США) 5-7 червня пройде американсько-український саміт Свободи, одним з головних заходів якого стане оборонно-промислова конференція. Про це  Національна асоціація ОПК України (National Association of Ukrainian Defense Industries – NAUDI) у четвер, 23 травня.
 

“NAUDI стане співорганізатором першого щорічного американсько-українського саміту Свободи, який пройде у Вашингтоні 5-7 червня 2024 року. Важливою під час саміту стане оборонно-промислова конференція, на якій представники NAUDI планують поінформувати західних партнерів про потенціал українського ВПК та провести ряд перемовин з американськими компаніями про співробітництво щодо виробництва зброї”, – говориться в повідомленні.
 

За словами заступника голови NAUDI Сергія Висоцького, цей захід, в тому числі сприятиме отриманню потрібних Україні політичних рішень.
 

“Треба враховувати, що американський ВПК – потужний лобіст власних інтересів на капітолійському пагорбі. Якщо Україна буде в фокусі їх інтересу, ми зможемо добитися тих політичних рішень, які потрібні нашій державі”, – наголосив він, додавши, що унікальність цієї події забезпечить можливість мультирівневого діалогу з представниками США щодо підтримки України.
 

“Важливо розуміти, яким чином нам достукатись до представників влади в Вашингтоні й тих політичних кіл, які приймають там рішення”, – наголосив Висоцький.
 

Окрім оборонної конференції, в рамках саміту також пройдуть спільна американсько-українська ветеранська конференція та благодійний гольф-турнір.
 



Теги по теме
США Вашингтон
Источник материала
Поделиться сюжетом