24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Гамбурзі спалахнула потужна пожежа: мешканців закликали закрити вікна і двері. Фото
У Гамбурзі спалахнула потужна пожежа: мешканців закликали закрити вікна і двері. Фото

У Гамбурзі спалахнула потужна пожежа: мешканців закликали закрити вікна і двері. Фото

У Гамбурзі (Німеччина) рано-вранці 23 травня відбулася масштабна пожежа на території порту. Загорівся склад із 60 тоннами металобрухту, у повітря піднявся їдкий дим, тому мешканцям кількох районів порадили зачинити вікна та двері, вимкнути системи вентиляції і кондиціювання.

Полум'я помітили о 4:16 ранку (за місцевим часом). Станом на 9:50 пожежа була все ще активною, рятувальники знову підвищили рівень тривоги й запросили додаткові екстрені служби, передає Costa Nachrichten.

Місцеві мешканці отримали оповіщення про потенційно небезпечний для здоров'я дим через мобільні застосунки та ЗМІ.

Спочатку загроза стосувалася районів Хаймфельд, Харбург і Вільгельмсбург. Згодом небезпечну зону розширили на Шпаденланд, Кірхдорф, Ной-Аллермьое та деякі частини Бергедорфа.

Служби екстреної допомоги для гасіння задіяли пожежний кран. Фахівці також проводили контроль повітря в різних районах міста.

Частину річки Зюдерельбе тимчасово закривали для судноплавства. Рятувальники також закликали за можливості уникати зони, яку накрив дим, зачинити вікна та двері й не користуватися системами кондиціювання та вентиляції.

Як раніше повідомляв OBOZ.UA, 12 травня у Варшаві (Польща) сталася масштабна пожежа, що охопила великий торговий комплекс, який налічував 1400 магазинів і пунктів обслуговування. Над припиненням розповсюдження вогню працювало близько 30 пожежних бригад.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом