16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відома співачка на тлі чуток про важку залежність зробила важливе зізнання
Відома співачка на тлі чуток про важку залежність зробила важливе зізнання

Відома співачка на тлі чуток про важку залежність зробила важливе зізнання

Lida Lee нарешті прийшла до відповіді, що вона намагалася "змити" зі свого життя алкоголем.

Українська співачка Lida Lee (Лідія Скорубська) у квітні потрапила до реабілітаційного центру з метою побороти алкогольну залежність. Раніше артистку помічали в нетверезому вигляді після концертів, і ця проблема, ймовірно, стала сильно впливати на її життя.

З цієї причини вона прийняла рішення лікуватися. Втім, у клініці на Ліду Лі чекав новий удар - свою залежність вона хотіла побороти таємно, не виносячи на загальний огляд. Але хтось із її близького оточення "злив" її секрет пресі.

Співачка важко переживає зраду і багато рефлексує на тему причин розвитку в неї залежності. Зараз вона стала все частіше виходити на зв'язок із шанувальниками - в Instagram-сторіс Скорубська розповідає про свій емоційний стан і ділиться філософськими роздумами.

Так, нещодавно Lida Lee заговорила про болісні пошуки себе, падіння і самопрощення - три етапи, які їй далися особливо важко. "За весь час моєї кар'єри я бігла. І постійно задавала собі питання - куди та від кого? Я виходила на сцену та співала. Зривала ваші оплески і розуміла: я бігла до вас. Мене це рятувало. Але... Я морально падала. Коли бігла від кліше, що я чиясь - в житті, на сцені, напевно, і вдома. Ці гойдалки зруйнували мій стан, і я вперше впала дуже боляче. І рятувати стала себе сама. І перше, що я зробила - вибачилась сама перед собою за те, що коли всі мене топили, я не врятувала сама себе", - зізналася Ліда Лі.

Lida Lee залежність - Ліда Лі розповіла про свій стан / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official
Lida Lee залежність - Ліда Лі розповіла про свій стан / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official

Хто така Lida Lee?

Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) - українська співачка. Колишня учасниця гурту Chica-Band і бек-вокалістка Monatik. Двічі брала участь у проєкті Голос країни (4 сезон - наставник Сергій Лазарєв; 10 сезон - наставник Monatik). Також брала участь у шоу "Танці з зірками-8" та "Х-фактор". Дмитро Монатік був її продюсером з 2020 по 2021 рік.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярна українська супермодель Сніжана Онопко вийшла заміж. Її перший шлюб був сповнений насильства, але цього разу манекенниця по-справжньому щаслива.

Також популярний актор, зірка серіалу "Повернення Мухтара" Павло Вишняков розкрив справжню позицію Слави Камінської щодо війни в Україні. Деякі висловлювання співачки часом викликали в аудиторії сумніви.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом