16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відомий російський артист-путініст образив Пугачову і Галкіна - що трапилося
Відомий російський артист-путініст образив Пугачову і Галкіна - що трапилося

Відомий російський артист-путініст образив Пугачову і Галкіна - що трапилося

Путініст Юрій Назаров накинувся на Галкіна і Пугачову зі звинуваченнями через їхню позицію щодо війни.

Російський артист Юрій Назаров, який підтримує терористичний напад Росії на Україну, назвав співачку Аллу Пугачову і гумориста Максима Галкіна зрадниками.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, Назаров заявив, що фінансове становище подружжя дуже сумне і тепер Галкіну потрібно більше працювати.

"Ну а що вони хотіли? Ось теж хлопці цікаві! Губу розкатали. Жирно їм жити захотілося там. А Європа та Ізраїль не щедрі", - сказала путініст.

Потім Назарова зовсім понесло, і він порадив подружжю їздити на метро і що вони від цього "не розваляться".

"А зрадник - він скрізь зрадник. Від них усюди будуть шарахатися скоро, як від паршивих", - бризнув отрутою любитель Путіна наостанок.

Як бачимо, жителі країни-окупанта ніяк не можуть пережити, що Галкін і Пугачова висловилися проти терористичної політики Кремля і вигадують усілякі казки про погане життя артистів в Ізраїлі. Але, якщо подивитися стрічку в соцмережах знаменитостей, зараз вони неймовірно щасливі, а у Максима щільний гастрольний графік у різних країнах.

Хто такий Максим Галкін?

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Раніше Ксенія Собчак зробила гучну заяву про дітей Максима Галкіна та Алли Пугачової. Журналістка непрозоро натякнула, що біологічною матір'ю близнюків стала не Примадонна, а інша жінка, і навела докази.

Також стало відомо, що Максиму Галкіну в Еміратах влупили штраф в 1 млн грн за солоні антиросійські жарти, які були розцінені, як протизаконна дія.

Источник материала
Поделиться сюжетом