16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Всі думають, що Усик найкращий": промоутер Ф'юрі зробив заяву про реванш
"Всі думають, що Усик найкращий": промоутер Ф'юрі зробив заяву про реванш

"Всі думають, що Усик найкращий": промоутер Ф'юрі зробив заяву про реванш

Промоутер Френк Воррен підтвердив, що Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) активував пункт щодо реваншу з Олександром Усиком (22-0, 14 КО) після поразки 18 травня. Поєдинок, який заплановано на середину осені, "буде анонсовано у потрібний час".

Про це Уоррен заявив в інтерв'ю ВВС. Представник Циганського короля, як називають уродженця Манчестера, висловив упевненість у тому, що повторний бій складеться для його підопічного набагато краще, ніж перше протистояння, в якому наш співвітчизник переміг ороздільним рішенням суддів.

"Буде матч-реванш. Я думаю, він буде кращим за перший бій. Вони обидва знають один одного, вони ділили ринг і будуть прагнути використовувати той досвід, який отримали в бою як перевагу, щоб перемогти свого супротивника. Тайсон просить про реванш лише тому, що думає, що зможе перемогти. Він вірить у себе. Усі думають, що Усик найкращий, тож давайте подивимося, що зробить Тайсон. Він зателефонував мені і сказав, що хоче реваншу, тож ми у справі", – сказав Воррен.

Букмекери вже почали приймати ставки на реванш Усика та Ф'юрі. При цьому поки що невідомо, чи залишиться українець у званні абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

За підсумками бою 18 травня, українця за підсумками бою було відсторонено від боксу з медичних причин. Він був госпіталізований після поєдинку. Промоутер Олександр Красюк розповів про деталі травми щелепи нашого чемпіона.

Пізніше стало відомо, що Усика могли заарештувати в Саудівській Аравії після бою. А нокдаун у поєдинку було виявлено на картині XVIII століття.

Ф'юрі розповів, що його найбільше втішило в бою з Усиком. Також було опубліковано нове відео нокдауну британця у бою з українцем. В Англії заговорили у тому, що Циганський король завершить кар'єру після поразки.

Як повідомляв OBOZ.UA, у мережі з'явилося відео вогняної реакції ексчемпіона світу Девіда Хея на нокдаун у бою Усіка та Ф'юрі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом