23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Забудьте про ботокс: в мережі показали домашній спосіб для гладенької шкіри обличчя
Забудьте про ботокс: в мережі показали домашній спосіб для гладенької шкіри обличчя

Забудьте про ботокс: в мережі показали домашній спосіб для гладенької шкіри обличчя

Вікові змінишкіри – природній процес, однак правильний догляд може сповільнити старіння. Статичні зморшки утворюються внаслідок втрати колагену та еластину. З віком також зменшується кількість жиру в глибоких шарах шкіри – це призводить до підвищеної сухості та появи заломів та нерівностей.

Щоб піклуватися про шкіру не обов’язково вдаватися до процедур на кшталт ботокса. У мережі показали домашній спосіб для гладенької шкіри обличчя

Шкіра виконує низку життєво важливих функцій, слугуючи захисним бар’єром від токсичних речовин. Що раніше ви почнете піклуватися про шкіру – то більше шансів матимете, щоб відстрочити появу зморшок. Підтяжка обличчя – найрадикальніший метод. Однак розгладити виражені зморшки на лобі та переніссі, позбутися носогубних складок і додати шкірі пружності можна і без пластичної хірургії.

У нагоді стануть натуральні та доступні компоненти. Наприклад, куряче яйце. Метод, що активно набирає популярності у соцмережах, доволі простий. Потрібно просто відділити жовтки від білків, збити білки до утворення легкої піни та нанести її на обличчя за допомогою кондитерської пензлика. Експерти радять  залишити яєчні білки на 15 хвилин, перш ніж змити їх теплою водою.

Яєчний білок – це природний компонент, який допомагає відновити еластичність, гладкість та пружність шкіри. Дерматологи кажуть, що білок має антисептичні властивості та допомагає захистити шкіру від бактерій та грибків. Ті, хто вже спробував лайфхак, кажуть, що ефект ліфтингу лишається і після миття.

До речі, ранню появу зморшок спричиняє шкідливий вплив сонця. Ультрафіолетові промені пошкоджують сполучну тканину, при цьому руйнуються волокна еластину та колагену. Як наслідок отримуємо провисання шкіри та передчасне старіння.

Сонцезахисний крем захищає від шкідливого впливу ультрафіолетових променів та має вирішальне значення для збереження молодості. Як поєднати макіяж із сонцезахисним кремом та який рівень SPF є оптимальним – читайте у матеріалі.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як візуально підняти навислу повіку за допомогою макіяжу.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом