24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Закінчую з боксом": Усик розповів про переломний момент у кар'єрі
"Закінчую з боксом": Усик розповів про переломний момент у кар'єрі

"Закінчую з боксом": Усик розповів про переломний момент у кар'єрі

Новий чемпіон суперважкої ваги Олександр Усик (22-0, 14 КО) хотів завершити боксерську кар'єру після поразки на Олімпійських іграх 2008 року в Пекіні, де він програв у другому колі італійцю Клементу Руссо. 21-річного на той момент спортсмена засмутила поразка, яку він вважав несправедливим.

Про це він розповів катмен Рассу Анбер під час підготовки до поєдинку проти Тайсона Фьюрі (34-1-1, КО). Відповідне відео на своєму YouTube-каналі опублікувало видання Boxing King Media. За словами Усика, він передумав йти зі спорту після розмови з близьким другом.

"Я був молодий, думав, що виграв бій. Але я добре боксував, бій був близьким. Я не програв. Мене били у блок, але комп'ютер рахував очки, 7-4. Я повернувся додому, сказав мамі та татові, що це все недобре, судді погані і я закінчую з боксом. Мама зраділа, а тато наказав не казати такого. Один старий друг подзвонив мені і спитав, що відбувається. Він мені напхав. Наступного дня я повернувся до залу", – сказав Усик.

18 травня Усик здобув перемогу над Ф'юрі роздільним рішенням суддів – 115:112, 113:114, 114:113. Українець став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.

Українця за підсумками бою було відсторонено від боксу з медичних причин. Він був госпіталізований після поєдинку. Промоутер Олександр Красюк розповів про деталі травми щелепи боксера.

Букмекери вже почали приймати ставки на реванш Усика та Ф'юрі. При цьому поки що невідомо, чи залишиться українець у званні абсолютного чемпіона.

Пізніше стало відомо, що Усика могли заарештувати в Саудівській Аравії після бою. А нокдаун у поєдинку було виявлено на картині XVIII століття.

Як повідомляв OBOZ.UA, у мережі з'явилося відео вогняної реакції ексчемпіона світу Девіда Хея на нокдаун у бою Усіка та Ф'юрі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом