16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Життя поділилось на до та після": жінка показала "секретну кнопку" в своєму авто
"Життя поділилось на до та після": жінка показала "секретну кнопку" в своєму авто

"Життя поділилось на до та після": жінка показала "секретну кнопку" в своєму авто

Шеннон Мітчелл розповіла про те, як цей лайфхак може стати в пригоді, а також продемонструвала, як він працює.

Водійка Шеннон Мітчелл з Великої Британії показала секретну кнопку на ключах свого автомобіля, яка змінила її життя на "до" та "після". Про це вона розповіла в одному з відео у TikTok.

"Будь ласка, будьте чесними, якщо ви знали про це раніше, бо я дізналася тільки вчора. Щойно спробувала — і мене просто трясе. Запитала у бойфренда, а він каже, що всі й так в курсі. Переконана, що це не так", — розповідає авторка ролика.

Далі жінка розповіла про те, як цей лайфхак може стати в пригоді, а також продемонструвала, як він працює. Все, що потрібно зробити — один раз натиснути на кнопку замка в автомобілі, а потім утримувати ту ж саму кнопку вдруге, щоб вікна піднялися самі.

"Тож уявіть ситуацію: гарний спекотний день, ви виходите з машини, йдете замикати її, а потім усвідомлюєте: "О, чорт, я залишила вікна опущеними!". Зазвичай, щоб підняти вікна, треба сісти назад і завести машину. Але ні! Будь ласка, скажіть, що я не єдина людина, яка не знала про це!", — додала авторка.

Шеннон Мітчелл з Великої Британії
Фото: Instagram

Крім того, Шеннон продемонструвала ще одну корисну функцію: якщо двічі натиснути з утриманням кнопку розблокування автомобіля, то вікна опуститися ще до того, як ви сядете в салон.

Підписники пані Мітчелл були вражені від побаченого, адже багато хто навіть не підозрював, що ключем від машини можна керувати вікнами.

  • "Це може змінити моє життя на до та після";
  • "Це економить мені стільки часу, коли я вже спітнілий! Дякую!";
  • "В Австралії ми не залишаємо вікна опущеними, бо не знаєш, що там знайдеш, коли повернешся";
  • "Це не у всіх автівках так";
  • "Хто-небудь, вручіть їй якусь премію".

Ролик блогерки зібрав понад 1,2 мільйона переглядів, десятки тисяч вподобайок та репостів.

Нагадаємо, раніше Фокус писав про популярну американську блогерку Мінді Макнайт, яка часто ділиться корисними порадами та хитрощами на своїй сторінці в TikTok із 642 тисячами підписників. В одному з відео жінка розповіла глядачам, що знайшла приховану кнопку на пральній машинці, яка допомагає уникнути неприємних запахів.

Також ми розповідали про блогерку Анжел Софію з Великої Британії, яка поскаржилася на таємничий збій у своєму iPhone. Дівчину впродовж п’яти років мучить будильник, який вмикається щодня рівно о 9:25 ранку, хоча вона його ніколи не виставляла на цей час і гадки не має, як вимкнути.

Теги по теме
авто
Источник материала
Поделиться сюжетом