24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Знайомі незнайомці: в Іспанії дебютували недорогі кросовери потужністю до 350 сил
Знайомі незнайомці: в Іспанії дебютували недорогі кросовери потужністю до 350 сил

Знайомі незнайомці: в Іспанії дебютували недорогі кросовери потужністю до 350 сил

Нові EBRO S700 і S800 — недорогі кросовери із багатим оснащенням. Моделі запропонують у 150-сильній бензиновій та 350-сильній гібридній версіях.

У Іспанії відроджують марку EBRO, яка займалась випуском вантажівок та позашляховиків. Раніше вже презентували електричний пікап, а тепер на автошоу в Мадриді показали два кросовери – S700 та S800. Про це повідомляє сайт Motor.es.

EBRO S700
Фото: Chery

Нові EBRO S700 і S800 не є самостійними розробками. По суті, це моделі Chery, підготовлені до європейського ринку. EBRO та Chery підписали угоду про співробітництво і з кінця 2024 в Іспанії почнеться виробництво цих моделей, а також Omoda 5 (цей кросовер залишиться під брендом Chery).

EBRO S700 створили на базі Chery Tiggo 7 Pro
Фото: Chery

Кросовер EBRO S700 – це відомий в Україні Chery Tiggo 7 Pro. 4,5-метрове авто відрізняється від донора оформленням передньої частини та оптикою. Усередині в нього інакше кермо та два збільшених дисплеї на передній панелі.

Важливо Chery презентували екстремальні позашляховики потужністю до 760 сил (фото)

Новий EBRO S700 більший (4,7 м у довжину) і створений на базі Chery Tiggo 8 Pro. Він отримав навіть висувні дверні ручки, а оснащення охоплює адаптивний круїз-контроль, системи контролю "сліпих" зон та розпізнавання дорожніх знаків.

Салон EBRO S800
Фото: Chery

Обидві моделі пропонуватимуть із 1,6-літровим бензиновим турбомотором на 150 к. с., а також у 350-сильній плагін-гібридній модифікації. У останньому випадку можна подолати до 80 км на електротязі.

Раніше Фокус розповідав про новий компактний кросовер Jeep для бездоріжжя.

Також ми писали про 300-сильний купе-кросовер Renault.

Источник материала
Поделиться сюжетом