16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ЗСУ посилюють оборонні рубежі на Харківщині
ЗСУ посилюють оборонні рубежі на Харківщині

ЗСУ посилюють оборонні рубежі на Харківщині


На Куп’янському напрямку українські військові проводять дії для покращення тактичного положення, зазначили у Генштабі.

З початку поточної доби на фронті відбулося 28 бойових зіткнень. У Харківській області російські загарбники атакують у напрямку Муром – Стариця, Генштаб ЗСУ у четвер, 23 травня.

“Українські підрозділи докладають максимум зусиль для посилення оборонних рубежів”, – йдеться у повідомленні.

За уточненою інформацією, минулої доби ворог втратив понад 180 осіб, а також 54 одиниці озброєння та військової техніки. Зокрема, знищено дві артилерійські системи та п’ять пошкоджено, знищено 14 БПЛА та 11 одиниць автомобільної техніки, 17 одиниць пошкоджено, також пошкоджено один танк, один засіб ППО та знищено три одиниці спеціальної техніки, один склад з боєприпасами.

з початку доби росіяни здійснили чотри атаки в районах Стельмахівки та Греківки – один штурм відбито, а три боєзіткнення ще тривають. Ситуація контрольована.

“Наші захисники проводять заходи з посилення позицій переднього краю оборони, на окремих напрямках проводять дії для покращення тактичного положення”, – розповіли у Генштабі.

Росіяни вчора на даному напрямку втратили понад 100 осіб, наші військові пошкодили російський танк, знищили дві БМП, два бронетранспортери, 18 БПлА і два автомобілі.

українські захисники відбивають атаку у районі села Терни. А на Краматорському напрямку триває бій поблизу Кліщіївки. Ситуація контрольована.

з початку доби ворог чотири рази намагався прорвати оборону наших військ. Дві атаки відбито. Тривають бойові дії в районі Сокола.

За уточненими даними, вчора втрати противника склали понад 100 російських окупантів та штурмовик Су-25.

в районах Красногорівки та Водяного тривають два бойових зіткнення.

успішно відбито атаку загарбників біля Старомайорського.

від початку доби  відбулося дві спроби окупантів витіснити наших воїнів з позицій у районі Кринок. Одну атаку відбито. Бій ще триває.

Нагадаємо, за добу 22 травня на фронті було знищено 1330 росіян. Загальні бойові втрати військ РФ в Україні з 24 лютого 2022 наближаються до 500 тисяч осіб.



Теги по теме
Украина военные Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом