17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Пивоваров зізнався, яка Клавдія Петрівна в реальному житті: уявляв її інакше
Пивоваров зізнався, яка Клавдія Петрівна в реальному житті: уявляв її інакше

Пивоваров зізнався, яка Клавдія Петрівна в реальному житті: уявляв її інакше

Відомий український співак Артем Пивоваров розповів про знайомство з найзагадковішою виконавицею України Клавдією Петрівною (Klavdia Petrivna). Артист поділився, що вони зі співачкою створили дует у рамках альбому "Твої вірші, мої ноти", але, як виявилося пізніше, зірки були давно знайомі.

Пивоваров зауважив, що він завжди виступає ініціатором і сам пропонує співпрацю. Як зізнався знаменитість інтерв'юєрці Раміній, він уявляв іншу особистість під таємничим образом.

До дебюту дуету на сцені Палацу Спорту, розповідає співак, пісня "Барабан" була давно написана. Пивоваров створив текст на основі поезії представника розстріляного відродження Ґео Шкурупія і мав наміри записати сольний трек. Однак потім він зустрівся з менеджментом Клавдії Петрівни і виявилося, що артисти знайомі.

"Вона була на багатьох моїх концертах, і якось так все дуже швидко відбулося, відбулася магія, – розповідає зірка. – Я відправив пісню, все одразу сподобалося, ми зустрілися на студії, записали все, допрацювали". Після цього співак запропонував колезі виступити наживо. "Я запропонував, щоб вона з'явилася вперше фізично, не як NPC персонаж, на моєму концерті в Палаці Спорту. І, як на мене, це дуже крутий мув з усіх напрямків", – додав він.

Цікаво, що уявляв Пивоваров загадкову співачку інакшою, ніж вона виявилася у звичайному житті: "Коли я вперше почув музику Клавдії Петрівни, я трішечки по-іншому собі візуалізував образ цієї людини. Але поспілкувавшись з нею, я зрозумів вкотре вираз, що не треба судити по зовнішністі, тому що ця дівчина дійсно доросла не по роках".

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як Klavdia Petrivna дала перше відеоінтерв'ю та звернулася до українських співаків: "Не заздріть!" Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом