Зірка "Ліги сміху", який отримав важке поранення на фронті, показав фото в кріслі колісному
Зірка "Ліги сміху", який отримав важке поранення на фронті, показав фото в кріслі колісному

Зірка "Ліги сміху", який отримав важке поранення на фронті, показав фото в кріслі колісному

Гуморист та зірка "Ліги сміху", Віктор Розовий вперше показав себе у повний зріст після перенесення операції через ускладнене осколкове поранення голови. Нині він пересувається у кріслі колісному.

Чоловік воював в складі 3-ї окремої штурмової бригади на Донецькому напрямку, але після поранення в голову на нього чекає реабілітація. На фото, яке Розовий опублікував в InstaStories, видно, що гуморист значно схуд.

Поруч з воїном стояла його дружина Ольга Мерзлікіна, з якою він взяв шлюб на початку березня цього року. Заради розпису Розовий навіть отримав 10-денну відпустку. Компанію на прогулянці, яка потрапила на кадр, склав пес.

Згодом на сторінці гумориста з'явився скриншот з його фотографією з лікарняного ліжка. Опублікував знімок гурт Nord Division та побажав здоров'я Розовому.

Дружина дізналася про поранення гумориста 22 березня і вже минуло 2 місяці як чоловік проходить лікування та реабілітацію. "Це дуже складна травма, і важко уявити, чого тільки вартувала евакуація", – написала тоді Ольга. Бійця близько 200 км везли до медичного закладу, йому знадобилася оперативна допомога нейрохірургів.

Вона назвала свого чоловіка дуже вольовим, адже воїн доволі швидко робить неймовірні успіхи. "Він уже у свідомості, намагається з нами спілкуватися і набирається сил для реабілітації. У нас немає сумнівів, що він повністю відновиться", – впевнена Мерзлікіна.

Варто зазначити, що подальше лікування родина плануєпровести за кордоном, але нині чоловік все ще перебуває в Україні. Нині воїн ходитиме із рубцем на голові, але щасливий, що найскладніше вже позаду.

Раніше OBOZ.UA писав, що відомо про Віктора Розового: початок гумористичної кар'єри, сексистські скандали щодо жінок військових, служба в ЗСУ та поранення.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом