1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Захоплюючий досвід": Анджеліна Джолі прикрасила обкладинку японського Vogue
"Захоплюючий досвід": Анджеліна Джолі прикрасила обкладинку японського Vogue

"Захоплюючий досвід": Анджеліна Джолі прикрасила обкладинку японського Vogue

Анджеліна Джолі за старовинною технікою пофарбувала сукню свого бренду. Актриса також приміряла незвичайні перуки.

Знаменита американська актриса Анджеліна Джолі з'явилася на обкладинці липневого номера японського журналу Vogue. У країні висхідного сонця знаменитість взяла уроки в японських майстрів із фарбування тканин і створення ароматів, повідомляє Vogue Japan.

Анджеліна приїхала до Японії на початку лютого 2024 року для участі в проєкті Guerlain "WOMEN FOR BEES". Під час свого візиту зірка приміряла перуки, створені на основі культури Хара Дзюку і розписані вручну.

Знаменитість власноруч пофарбувала сукню свого бренду Atelier Jolie в колір індиго, а також узяла участь у проєкті, пов'язаному з подорожами "Невідомі зустрічі". Джолі повторила архівний образ з весняно-літньої колекції ISSEY MIYAKE 1989 року.

"Мене не цікавлять традиційні модні зйомки. Ідея мого перебування в Японії полягає в тому, щоб отримати захопливий досвід, спілкуючись із художниками, які захищають інноваційну японську культуру і світ природи", — розповіла Джолі Тіффані Годой, керівнику відділу редакційного контенту.

Фотосесія Анджеліни пройшла в передмісті Токіо. Усі вбрання, в яких вона знімалася, були зроблені з екологічно чистих матеріалів. Джолі порівняла набутий досвід у Японії з вивченням творчості Шекспіра.

"Я думаю, що цей досвід схожий на досвід Шекспіра, де ви можете дізнатися більше від перегляду годинної п'єси, ніж від багаторічних розмов. Фактично в процесі фарбування індиго я познайомилася з сім'єю, яка займається цим у своїй майстерні кілька поколінь. Речі, які я зробила під їхнім керівництвом, мають для мене велику цінність", — поділилася Джолі.

За її словами, у світі моди дуже важливо жити, як творча людина і спілкуватися з творчими друзями, а не просто займатися комерцією.

Нагадаємо, 23 травня повідомлялося, що Анджеліна Джолі зазнала поразки в суді проти Бреда Пітта.

Теги по теме
Япония актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом