Допоможе заснути за 3 хвилини: експерт показала хитрий трюк
Допоможе заснути за 3 хвилини: експерт показала хитрий трюк

Допоможе заснути за 3 хвилини: експерт показала хитрий трюк

Є досить простий спосіб, як швидко заснути, якщо не хочеш спати. Лікарка показала, що потрібно робити в такому разі.

Нерідко можна зіткнутися з проблемою, коли довго не вдається заснути – доводиться довго лежати в ліжку й крутитися з боку на бік, поки це нарешті вдасться. Якщо така проблема навідується до вас часто, то варто проконсультуватися з лікарем. Але якщо такі випадки нечасті, то можна скористатися різними простими методами, які допоможуть швидко заснути.

Якщо ви шукаєте спосіб, як заснути, коли не спиться, можна скористатися методом, який радить сертифікована практикуюча лікарка традиційної китайської медицини та ліцензована акупунктуристка Цяньлей Лі. За її словами, проблемі можна зарадити за допомогою точкового масажу, пише The Mirror.

Лікарка розповіла, яку точку масажувати, щоб заснути. Вона зазначила, що потрібно знайти м’яке місце на "павутинці" між великим і вказівним пальцем на руці й сильно натиснути на неї великим і вказівним пальцями протилежної руки.

Далі цю точку потрібно повільно масажувати упродовж 3-5 хвилин, лежачи при цьому в ліжку. Таким чином вдасться набагато швидше заснути.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Раніше Главред розповідав, чому не можна засинати під телевізор. Дослідження показали, що сон з увімкненим телевізором може порушити ваш сон і підвищити ризик ожиріння.

Також раніше медик розповів про простий спосіб, як заснути за лічені хвилини. Експерт поділився простою "ментальною вправою", яка допоможе вам заснути за лічені хвилини – і для цього не потрібно приймати ніяких добавок.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом