Росія може намагатися розширити зону бойових дій на кордоні, - ДПСУ
Росія може намагатися розширити зону бойових дій на кордоні, - ДПСУ

Росія може намагатися розширити зону бойових дій на кордоні, - ДПСУ

Росія може спробувати в будь-який момент розширити зону бойових дій на кордоні, аби розосередити сили та засоби України. Таку заяву в ефірі телемарафону зробив речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко, передає РБК-Україна.

Ситуація на кордоні з Росією залишається непростою та несе загрозу. У Харківській області мова йде про два напрямки: пункти пропуску "Липці" та "Вовчанськ". Там тривають дії щодо недопущення просування ворога вглиб. На інших ділянках регіону наразі усе стабільно.

"Але ми маємо бути готові до будь-якого розвитку ситуації, в тому числі у напрямку Сумської області. Бо ті сили й засоби, які ворог тримає навпроти нашої території, можуть свідчити про те, що в будь-який момент ворог може намагатися розширити зони де ведуться бойові дії", - додав Демченко.

Речника ДПСУ вважає, що Росія може вдатись до розширення зони бойових дій з метою розосередження сил та засобів України.

Раніше повідомлялося, що безпілотник атакував станцію радіолокації раннього попередження про ядерний удар у місті Орськ Оренбурзької області. Як пише The Moscow Times, атаки українських дронів на російську мережу щодо попередження ракетних ударів може спровокувати ядерний удар у відповідь по Україні.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader