1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Аня Тейлор-Джой знялася у фотосесії для Flaunt і розповіла про зйомки у "Фуріосі"
Аня Тейлор-Джой знялася у фотосесії для Flaunt і розповіла про зйомки у "Фуріосі"

Аня Тейлор-Джой знялася у фотосесії для Flaunt і розповіла про зйомки у "Фуріосі"

Актрисі подобається дивувати публіку красивими і незвичайними вбраннями. У новій фотосесії для модного журналу Аня Тейлор-Джой представила багато гламурних образів.

Американська актриса Аня Тейлор-Джойрозповіла про свою творчу роботу в картині "Фуріоса: Сага про Божевільного Макса". Вона мала сенсаційний вигляд, позуючи у своїй останній фотосесії для журналу Flaunt.

28-річна акторка продемонструвала безліч сміливих образів. Спираючись на туалетний столик, зірка була одягнена в чорну мініспідницю, чорну блузку та чорні чоботи до колін. Свій гламурний образ зірка завершила величезним чорно-леопардовим капелюхом. Світле довге волосся було укладене м'якими хвилями і красиво спадало їй на плечі. Вона нанесла яскравий макіяж, підкресливши очі синіми тінями, чорною підводкою і нафарбувавши губи яскраво-червоною помадою.

Аня Тейлор-Джой
Фото: instagram.com/anyataylorjoy

В іншому кадрі Джой зображена в білій сукні Versace з глибоким декольте, на плечі була накинута біла шуба від бренду Heurueh. Вона завершила образ колготками в сіточку, чорними лакованими туфлями на високих підборах і оригінальним білим комірцем. На ліжку були розкидані прикраси, а поруч лежала маленька блакитна сумочка.

Зірка також одягла білу сукню з пензликами в стилі 1920-х років і чорні рукавички. Крім цього Аня позувала для серії чорно-білих знімків.

Аня також розповіла про свій останній проєкт, у якому її зірка грає головну роль у фільмі "Фуріоса: Сага про Божевільного Макса".

Обговорюючи зйомки гучного фільму, актриса заявила: "Це безперечно був найкривавіший і найбрудніший фільм, який я коли-небудь бачила у своєму житті. Я пам'ятаю, як одного разу подивилася на свого візажиста і сказала: "Я зараз така брудна!". Тейлор-Джой вважає, що всіх персонажів, яких вона зіграла у своїй кар'єрі, об'єднує непокора, а Фуріоса — один із найзухваліших.

Нагадаємо, 15 травня повідомлялося, що Аня Тейлор-Джой у прозорій сукні вийшла на червону доріжку фестивалю. "Наречена на пляжі" — так деякі модні оглядачі охрестили вбрання актриси.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом