Переїзд завершено: новий IQOS Space з коворкінгом на Хрещатику
Переїзд завершено: новий IQOS Space з коворкінгом на Хрещатику

Переїзд завершено: новий IQOS Space з коворкінгом на Хрещатику

Пам’ятаєте коробку з бірюзовими стрічками, яка з’явилася біля Пасажу в квітні? Це був початок великого переїзду флагманського спейсу IQOS з бульвару Лесі Українки на Хрещатик. Нарешті всі коробки розпаковано і секрети розкрито — тепер за адресою Хрещатик, 17 не просто магазин, а справжній дім.

Переїзд завершено: новий IQOS Space з коворкінгом на Хрещатику фото 1

Бренд переїхав у старовинну будівлю в стилі бароко — колись там жив головний архітектор столиці і це дуже символічно. Адже тепер у цьому будинку створили затишний домашній простір для всіх киян.

На першому поверсі розташувався фірмовий магазин з сервісами та продуктами бренду, а на другому — безкоштовний коворкінг у стилі дизайнерської квартири. Це великий та світлий опенспейс із концептуальним зонуванням: тут є спальня, вітальня, кухня і навіть душова.

Переїзд завершено: новий IQOS Space з коворкінгом на Хрещатику фото 2 1Переїзд завершено: новий IQOS Space з коворкінгом на Хрещатику фото 2

У зоні спальні є нестандартне ліжко, у якому можна зручно вмоститися і працювати — прям як вдома. А ще в цій частині коворкінгу організували бібліотеку з класними та сучасними книгами.

Душова — це переговорка для робочих колів і не тільки. Усі місця у вітальні топові — хоч на мегазручних стільцях біля величезних вікон, хоч у кріслі біля каміна, хоч на затишному дивані.

На кухні знаходиться кава-корнер «ТУТ БУДЕ», де можна замовити смачні напої та снеки — ні готувати, ні виходити «з дому» за смачненьким не прийдеться.

Переїзд завершено: новий IQOS Space з коворкінгом на Хрещатику фото 3

Коворкінг по-домашньому затишний, з купою деталей, про які можна довго розповідати — та краще завітати туди і побачити все на власні очі.

Як працює коворкінг на Хрещатику

Коворкінг в IQOS Space на Хрещатику працює щодня з 10:00 до 22:00 — як і магазин. Вхід на другий поверх, у цю «затишну квартиру», знаходиться одразу навпроти вхідних дверей у спейс — не пропустиш. Авжеж там тебе зустрінуть і все розкажуть, чи навіть влаштують маленьку екскурсію по коворкінгу.

Опенспейс розрахований на 25-30 людей, щоб працювати і не заважати один одному. Бронювати заздалегідь нічого не треба. Просто приходь за адресою Хрещатик, 17, підіймайся в коворкінг і займай будь-яке вільне місце. Це безкоштовно. Важливо — коворкінг-квартиру можуть відвідати лише повнолітні.

Переїзд завершено: новий IQOS Space з коворкінгом на Хрещатику фото 4 3Переїзд завершено: новий IQOS Space з коворкінгом на Хрещатику фото 4

Тут є стабільний інтернет, генератор і метро «Хрещатик» поруч на випадок повітряної тривоги — так, і коворкінг, і магазин під час тривоги не працюють.

З 26 травня тебе вже чекають у гості — заходь та почувайся як вдома!

Источник материала
loader
loader