У Японії створили незвичайну дешеву альтернативу автомобілям. Фото
У Японії створили незвичайну дешеву альтернативу автомобілям. Фото

У Японії створили незвичайну дешеву альтернативу автомобілям. Фото

Компанія Icoma показала електричний мопед Tatamel Bike, який може трансформуватись у валізу для транспортування. Транспортний засіб є дуже дешевою альтернативою автомобілям.

Про незвичайну новинку повідомляє сайт японського стартапу. У рух електромобіль Icoma Tatamel Bike наводить невеликий мотор, якого вистачає для розгону до 40 км/год.

Компактні розміри в складеному стані в теорії дозволяють носити електричний мопед Icoma Tatamel Bike з собою – як валізу. Однак його вага становить 63 кг. Це не так мало.

З іншого боку, компактність дозволяє занурювати електромопед у багажник автомобіля та вивантажувати його звідти. Тим більше, що Tatamel Bike не вийде використовувати як основний транспортний засіб. Цьому перешкоджає не тільки конструкція, а й невеликий запас ходу 30 км. Згодом обіцяють додати модифікацію на 60 км. Ціна Icoma Tatamel Bike – 3170 доларів.

Формат транспортного засобу є незвичайним, але не унікальним. Як суперник згадується Honda Motocompacto, який, щоправда, набагато дешевший - лише 995 доларів. Запас ходу становить 19 км, а максимальна швидкість дорівнює 24 км/год.

Раніше OBOZ.UA показував стильний кросовер Renault на базі Duster.

Источник материала
Поделиться сюжетом