У Харкові ракета РФ влучила у житлову п'ятиповерхівку: постраждали 23 людини, троє - загинули
У Харкові ракета РФ влучила у житлову п'ятиповерхівку: постраждали 23 людини, троє - загинули

У Харкові ракета РФ влучила у житлову п'ятиповерхівку: постраждали 23 людини, троє - загинули

Армія РФ застосувала тактику подвійного удару. Серед поранених - медик екстреної медичної допомоги, пошкоджено авто "швидкої".

Кількість постраждалих унаслідок російського ракетного удару по Харкову вночі 31 травня зросла до 23-х осіб. Ще троє - загинули. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

"Серед поранених - медик екстреної медичної допомоги, пошкоджено авто "швидкої", - написав він у Telegram.

Близько опівночі 31 травня окупанти атакували Харків ракетами типу С-300 і С-400 з території Бєлгородської області РФ. У Харкові зафіксовано п'ять влучень, усі - у Новобаварському районі міста.

Одна ракета влучила в п'ятиповерховий житловий будинок. Інші - поруч із п'ятиповерховим будинком. Як повідомив керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков, у Telegram пошкоджено понад 20 багатоповерхових житлових будинків і зруйновано приватне підприємство.

Серед травмованих є двоє дітей. Порушено кримінальні провадження за ч. 2 ст. 438 КК України.

Голова Хакрьківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що армія РФ знову застосувала тактику подвійного удару в той час, коли на місці вже працювали медики, рятувальники та правоохоронці.

Ракетний удар по Києву 31 травня 2024 року

У ніч на 31 травня ворог в Україні оголошувалася повітряна тривога, під час якої в Києві прогримів потужний вибух. Армія країни-агресора РФ завдала по Києву ракетного удару.

За попередніми даними, противник застосував крилаті ракети. Протиповітряна оборона знищила всі цілі.

Унаслідок падіння уламків у Голосіївському районі виникла пожежа в нежитловому приміщенні. На місці працюють оперативні служби.

Унаслідок ракетного удару РФ у Києві обійшлося без жертв.

Источник материала
Поделиться сюжетом