ПФУ оголосив про доплати пенсіонерам: "бонуси" одразу за два місяці
ПФУ оголосив про доплати пенсіонерам: "бонуси" одразу за два місяці

ПФУ оголосив про доплати пенсіонерам: "бонуси" одразу за два місяці

Пенсійний фонд оголосив про виплату доплат деяким пенсіонерам у червні. Хто отримає збільшені виплати, йдеться на офіційній сторінці відомства у соціальній мережі Facebook.

З 1 квітня українським пенсіонерам, які продовжили працювати після призначення чи попереднього перерахунку пенсії, мали перерахувати виплати. Проте необхідні дані для процедури надійшли до Держреєстру лише у травні, тому пенсії перерахують заднім числом.

Отримання пенсії, скріншот: YouTube

"Оскільки до Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування відомості про сплату єдиного внеску за I квартал 2024 року надійшли у травні, перерахунок працюючим пенсіонерам проведено саме у травні", - йдеться у повідомленні.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Пенсії перерахують відповідно до оновленого стажу, а збільшені виплати нарахують уже у червні з урахуванням доплат за квітень та травень.

"Уже в червні пенсіонери отримають збільшені розміри пенсійних виплат та доплату за попередні два місяці", - оголосили у ПФУ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, неуважність може коштувати половини пенсії: як змінити дані про страховий стаж через інтернет.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПФУ попередив отримувачів субсидій про обов'язкову процедуру: є лише 30 днів.

Источник материала
Поделиться сюжетом