Представлена ​​новітня пральна машина Xiaomi Mijia Essence Wash
Представлена ​​новітня пральна машина Xiaomi Mijia Essence Wash

Представлена ​​новітня пральна машина Xiaomi Mijia Essence Wash

Xiaomi випустила свою новітню розумну пральну та сушильну машину Xiaomi Mijia Essence Wash, розраховану на 10 кг білизни.

Нова розумна пральна машина Mijia використовує технологію швидкого прання Essence і може завершити процес прання менш ніж за 36 хвилин. Порівняно з традиційними пральними машинами, нова технологія скорочує час прання до 45%. Це також забезпечує економію близько 33% води та 40% електроенергії.

Що стосується функції сушіння, нова пральна машина оснащена високоточним датчиком, який точно контролює температуру та час у режимі реального часу, тому сушіння зупиняється, коли одяг висихає. Вона також підтримує дбайливе низькотемпературне сушіння з точним контролем температури від 55 °C до 65 °C, що гарантує, що одяг не буде пошкоджений під час сушіння. Водночас постійна висока швидкість вітру 14,5 м/с забезпечує скорочений час сушіння.

Користувачі можуть віддалено планувати програми прання та керувати машиною через програму Mijia. Вона підтримує голосове керування XiaoAi, з’єднання пристроїв AIoT та голосове нагадування через динамік XiaoAi. Пральна машина підтримує онлайн-оновлення OTA.

Xiaomi Mijia Essence Wash отримала ультратонкий корпус та оснащена великим барабаном діаметром 525 мм. Вона підтримує очищення барабана при температурі 95 °C. Вона оснащена двигуном із прямим приводом (DD), що робить пральну машину більш стабільною та тихою під час роботи. Ціна новинки складає близько 300 доларів.

Источник материала
Поделиться сюжетом