Rapid 400C – і передпосівні культиватори не потрібні!
Rapid 400C – і передпосівні культиватори не потрібні!

Rapid 400C – і передпосівні культиватори не потрібні!

Посівні комплекси Rapid від компанії Väderstad — це універсальність та надійність експлуатації, перевірені практикою вітчизняних аграріїв.

Всі, без винятку, посівні комплекси Rapid мають декілька робочих зон для якісної підготовки ґрунту, висіву та прикочування посівів, що забезпечує точний та рівномірний висів насіння в ґрунт більшості сільськогосподарських культур лише за один прохід агрегату полем і, як наслідок, отримання дружних та рівномірних сходів.

У передній частині агрегату можливе встановлення чотирьох типів робочих органів:

  • вирівнювальної планки CrossВoard Heavy;
  • системи Agrilla, яка складається з двох рядів S-подібних пружинних стійок у поєднанні з легкими вирівнювальними планками CrossBoard;
  • дискової батареї System Disc Aggressive, яка складається з двох рядів інтенсивно працюючих конічних дисків діаметром 450 мм;
  • дискової батареї System Disc Cross, яка складається з конічних дисків діаметром 410 мм у поєднанні з вирівнювальними планками Cross Board.

До речі, абсолютно всі комбінації передніх робочих органів мають можливість налаштування інтенсивності роботи із кабіни трактора, що значно покращує точність обробітку навіть за мінливих ґрунтових умов у межах поля.


Перегляди: 0
Источник материала
Поделиться сюжетом