23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Харкові пролунали вибухи
У Харкові пролунали вибухи

У Харкові пролунали вибухи

У ніч проти 3 червня у Харкові під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Про це о 00:10 повідомили кореспонденти Суспільного.

В місті та області оголошена повітряна тривога. Командування Повітряних сил ЗСУ попереджало про загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

Карта повітряних тривог нараз має такий вигляд:

фото: alerts.in.ua

Триває 831 день повномасштабної війни. Кількість бойових зіткнень з початку доби складає 55. Як і раніше, найнапруженіша ситуація на Покровському напрямку. Сили оборони дають жорстку відсіч та стримують натиск противника.

Харківщина продовжує потерпати від російських авіаударів – за сьогодні їх було вже 10. У другій половині дня бомбардуванню російськими загарбниками з напрямку Білгорода піддалися райони населених пунктів Шестакове, Ветеринарне і Липці. Окрім того, на Харківському напрямку російські окупанти здійснили ще один невдалий штурм неподалік села Стариця. Українські воїни активно нищать ворога – станом на зараз окупанти втратили на напрямку 117 осіб живої сили, знищено два російських танки, бронемашину, гармату, вісім автомобілів та дві одиниці спецтехніки. Також перестали існувати п’ять ворожих бліндажів і два склади боєприпасів.

Источник материала
Поделиться сюжетом