Шанувальники Гаррі Поттера приголомшені новою деталлю, яку знайшли у книзі
Шанувальники Гаррі Поттера приголомшені новою деталлю, яку знайшли у книзі

Шанувальники Гаррі Поттера приголомшені новою деталлю, яку знайшли у книзі

Так, один з шанувальників помітив цікавий факт у книзі.

Яку нову деталь знайшов шанувальник

Як відомо, щороку всі учні Гоґвортсу вирушали до школи магії потягом, який відправлявся з платформи 9 ¾. Головний герой – Гаррі Поттер – втратив батьків і покинув світ магії 31 жовтня 1981 року. На наступній сторінці книжки описуються події, які відбулися 10 років потому. Розповідається про те, що наближався вже 11-й день народження Гаррі.

Гаррі починає отримувати листи протягом тижня, що передує його дню народження, зрештою опівночі в день його народження 31 липня 1991 року. Гегрід відкриває Гаррі правду і, по суті, повертає хлопця у світ чарівників.

Чому це важливо? Ну, порахуйте, 31 жовтня 1991 року пройде рівно 10 років з того часу, як Волдеморт вбив батьків Гаррі, що призвело до того, що Гаррі залишив чарівний світ. Однак хлопчик знову приєднався до чарівницького світу за три місяці до 10-річчя, що означає, що Гаррі повернувся до чарівницького світу за 9 ¾ років потому,
– наголосив фанат.

Інші шанувальники франшизи були шоковані. Вони не знали, чи навмисно авторка Дж. К. Роулінг зробила це. Ось, як це коментують фанати:

  • "Це круто!".
  • "Про це я й говорив своїй дружині!"
  • "Я в захваті, ніколи б не здогадався".

Але загалом більшість шанувальників Гаррі Поттера були здивовані, коли дізналися про цю приховану деталь, Вони були вражені, що не помітили її раніше.

Теги по теме
Курьезные новости
Источник материала
loader
loader