Штучний інтелект на варті краси: б’юті-експерт запрошує на інноваційну діагностику шкіри
Штучний інтелект на варті краси: б’юті-експерт запрошує на інноваційну діагностику шкіри

Штучний інтелект на варті краси: б’юті-експерт запрошує на інноваційну діагностику шкіри

Відома мережа парфумерно-косметичних магазинів пропонує киянам унікальну безкоштовну послугу. Відтепер у найвідвідуваніших магазинах BROCARD у Києві можна пройти діагностику стану шкіри обличчя за допомогою сучасного американського апарату Zemits Skin Analysis System. 

Аналізатор шкіри Zemits Skin Analysis System є відносно новим б’юті-винаходом і до сьогодні застосовувався переважно в кабінетах професійних косметологів. Тепер же спробувати технології нового покоління на собі може кожен! Завдяки цій інновації кияни, які прагнуть дбати про свою шкіру та підбирати косметичні засоби з урахуванням своїх індивідуальних особливостей, мають таку можливість. Таким чином BROCARD робить ще один крок до того, щоб надати клієнтам найкращий сервіс і експертну допомогу на шляху до ідеальної краси.

Zemits Skin Analysis System – інноваційний аналізатор шкіри в BROCARD

Кілька фактів про апарат

Zemits Skin Analysis System – унікальний діагностичний апарат, що не має аналогів. Тестування приладу тривало 12 років, у розробці брали участь тисячі науковців і фахівців, а в процесі досліджень зібрано 30 млн клінічних баз! Використовуючи ці дані, диво-прилад здатний проаналізувати обличчя за основними показниками стану шкіри і скласти індивідуальну програму догляду. В 2021 році Zemits Skin Analysis System став найбільш популярним аналізатором у США, зараз ми зустрічаємо його в BROCARD!

Діагностика триває всього 15 секунд

Як проходить діагностика?

Почнімо з того, що триває вона лише 15 секунд. Ви розміщуєте своє обличчя (без макіяжу) в капсулі, одягаєте капюшон і заплющуєте очі. На сенсорному дисплеї майже миттєво виводиться інформація про стан вашої шкіри за такими показниками, як рівень зволоження, стан зморшок і заломів, чутливість, швидкість метаболічних процесів, стан пор, наявність та глибина вугрових висипів, пошкодження УФ-променями, текстура шкіри та ступінь жирності.

За результатами скринінгу консультанти BROCARD підбирають догляд

Зробивши глибоку діагностику, ви отримаєте точний «діагноз» стану своєї шкіри та експертні рекомендації, на основі яких професіональні консультанти BROCARD допоможуть вам підібрати засоби індивідуального догляду за шкірою у різних цінових сегментах. Також програма покаже, як саме ваше обличчя виглядатиме через 3-5 років – якщо ви будете дотримуватись цих рекомендацій і якщо ні.

Та це ще не все: після діагностики ви також отримаєте зразки засобів для догляду і знижку на 200 гривень, що діє при покупці від 700 гривень.

Де зробити скринінг?

Наразі BROCARD запустив використання апаратів з діагностики шкіри в найбільш відвідуваних магазинах Києва:

•       BROCARD ТРЦ River Mall, вул. Дніпровська набережна, 12, тел.: (067) 479 13 97.

•       BROCARD ТРЦ Ocean Plaza, вул. Антоновича, 176, телефони: (067) 622 87 07, (067) 621 38 42.

•       BROCARD ТРЦ Respublika Park, вул. Кільцева дорога, 1, тел.: (067) 828 63 52.

Завітати на скринінг і консультацію можна щодня з 10:00 до 19:30. Щоб гарантовано потрапити на діагностику і не витрачати багато часу на очікування, краще попередити про свій візит за номером телефону, вказаним вище. Бажаючих вже багато!

Источник материала
Поделиться сюжетом