Кара Делевінь відзначила другу річницю романтичних стосунків зі своєю дівчиною
Кара Делевінь відзначила другу річницю романтичних стосунків зі своєю дівчиною

Кара Делевінь відзначила другу річницю романтичних стосунків зі своєю дівчиною

Пара підтвердила свій роман влітку 2022 року. Утім, Кара і Лія тримають стосунки подалі від уваги публіки.

Британська акторка і супермодель Кара Делевінь5 червня відзначила "два чарівних роки" романтичних стосунків зі своєю дівчиною Мінкою. На своїй сторінці в Instagram поділилася з шанувальниками серією фотографій і свої поглядом на їхній роман.

На одному зі знімків Делевінь і Мінке, уродженої Лією Мейсон, цілуються на заході сонця. За фотографією послідувало відео, на якому двоє сміються і дивляться одне одному в очі, насолоджуючись прогулянкою на човні. Далі йде серія знімків, на яких Кара і Мінке тримаються за руки перед дзеркалом, цілуються на фестивалі і позують, одягнені в однакове вбрання для "спонтанної фотосесії у Венеції".

"Два чарівних роки з тобою і так багато фотографій, де ми цілуємося на очах у всіх. Ці останні два роки значать багато в моєму житті. Багато змін, зростання, болю і, найголовніше, кохання. Мені так пощастило, що я знайшла ідеальну людину, з якою можна пережити життєві злети і падіння. Я не можу уявити своє життя без тебе", — написала Делевінь у своєму пості. Мінке відповіла на публікацію своєї коханої і в розділі коментарів написала: "Я так сильно тебе люблю".

Відомо, що Делевінь і Мінке вперше зустрілися в дитинстві, коли навчалися в школі-інтернаті в Гемпширі, Англія. Втративши зв'язок, вони возз'єдналися понад десять років потому на концерті Аланіс Моріссетт.

Раніше, коментуючи свої стосунки з Менсон, Кара зазначила: "Це перший раз, коли я відчуваю, що перебуваю у стосунках, а не намагаюся когось врятувати".

Нагадаємо, 7 травня повідомлялося, що Кара Делевінь знялася в новій рекламі Stella McCartney. Вона позувала з гігантською версією сумки Falabella, яка, як відомо, виготовляється без використання продуктів тваринного походження.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом