На Одещині водій, тікаючи від поліції, в’їхав у людей на пішохідному переході
На Одещині водій, тікаючи від поліції, в’їхав у людей на пішохідному переході

На Одещині водій, тікаючи від поліції, в’їхав у людей на пішохідному переході

В селі Фонтанка Одеської області нетверезий водій, втікаючи від поліцейських, на повному ходу в’їхав у людей, що переходили дорогу на пішохідному переході, повідомили у Головного управління Нацполіції в Одеській області.

За даними слідства, що 34-річний водій легкового автомобіля BMW, тікаючи від патрульних, з великою швидкістю їхав по дорогі та збив трьох жінок, які в цей час переходили дорогу по пішохідному переходу.

Після ДТП пішоходів та водія BMW з тілесними ушкодженнями доправили до шпиталю. Життю потерпілих нічого не загрожує. Після огляду лікарів двоє жінок від госпіталізації відмовилися. Водій Ford не постраждав.

У поліції наголосили, що у водія BMW під час огляду був помічений запах алкоголю з ротової порожнини. В нього відібрали біологічні зразки для встановлення стану сп’яніння. Наразі він перебуває у лікарні.

Слідчі запевняють, що  чоловік не мав права керувати автомобілем відповідної категорії, за що вже притягувався до відповідальності за ч. 2 ст. 126 Кодексу України про адміністративні праповопорушення (КУпАП).

Раніше зловмисника також притягували до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння (ч. 1 ст. 130 КУпАП) та кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку (ч. 2 ст. 289 та ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України).

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група. Після встановлення всіх обставин події їй буде надана правова кваліфікація.

  • 9 червня в Одесі автомобіль на повному ходу наїхав на пішоходів. В результаті ДТП 14-річну дівчинку госпіталізували з розривом селезінки та переломом щелепи. 
  • 27 квітня голові Броварської РДА повідомили про підозру через наїзд на пішоходів. 

ДТП на Одещині. Фото: od.npu.gov.ua

ДТП на Одещині. Фото: od.npu.gov.ua

Теги по теме
полиция ДТП Одесса
Источник материала
Поделиться сюжетом