Бої 11 червня: у Генштабі назвали найважчі напрямки
Бої 11 червня: у Генштабі назвали найважчі напрямки

Бої 11 червня: у Генштабі назвали найважчі напрямки

За даними Генерального штабу Збройних сил України, станом на 16:00 11 червня 2024 року, від початку доби на фронті відбулося 69 бойових зіткнень.

Найбільша активність ворога спостерігається на Покровському та Куп'янському напрямках, де українські захисники стримують наступальні спроби російських окупантів та завдають їм втрат.

На Куп'янському напрямку кількість ворожих атак збільшилась до чотирьох, з них дві тривають в районах Піщаного та Берестового.

На Лиманському напрямку українські підрозділи стримують три спроби російських окупантів просунутись вперед, бої точаться у двох локаціях біля Греківки та в районі Тернів. Загальна кількість штурмових дій ворога на цьому напрямку за сьогодні – 14.

На Сіверському напрямку загарбники застосовують авіацію, бомбардувавши район Білогорівки шістьма КАБами та вдаривши некерованими авіаракетами по Роздолівці.

На Краматорському напрямку українські захисники відбивають атаки противника, тривають три боєзіткнення в районах населених пунктів Часів Яр та Кліщіївка. Загальна кількість ворожих штурмів на напрямку зросла до дев'яти.

На Покровському напрямку активність ворога зберігається в районах Новоолександрівки, Сокола, Новоселівки Першої і Калинового, з початку доби окупанти здійснили вже 18 різних атакувальних дій. На Оріхівському напрямку ворог завдав ще трьох авіаударів по районах сіл П'ятихатки, Лобкове та неподалік селища Велика Новосілка.

Українські війська контролюють ситуацію та виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Источник материала
Поделиться сюжетом