Масляний блонд, м'який чорний та інші. Названо наймодніші види фарбування волосся літа 2024
Масляний блонд, м'який чорний та інші. Названо наймодніші види фарбування волосся літа 2024

Масляний блонд, м'який чорний та інші. Названо наймодніші види фарбування волосся літа 2024

Кожен сезон завжди приносить жагу до змін, особливо літо, адже ця пора року дивує нас різноманітними тенденціями. "Сонце вийшло, і ми додаємо більше світлих кольорів, починаючи з верхівки: нашого волосся, – каже знаменита колористкаТрейсі Каннінгем. – Колір волосся буквально визначає весь наш образ".

За словами експертів, тренди літа 2024 – це природні відтінки пасм, пише Women. Саме зараз ідеальний час для експериментів.

Масляний блонд

Завдяки Барбі-тренду минулого літа, яскрава блонд був скрізь. Лялькове волосся поступово стає антитрендом, однак йому на заміну прийшов колір вершоково масла. Він має золотистий відтінок та чудово переливається під сонячними променями.

Сяючий каштан

Якщо ви думаєте, що каштановому волоссю не місце в літню погоду, цей тренд доводить інакше. Стилісти нарікли фарбування "грибним", адже колір поступово світлішає до кінчиків. За словами перукаря Чаза Діна, м'який каштановий колір прийшов на заміну димчастим, сірим відтінкам.

Пастель

Серед трендів літа 2024 року є варіанти для тих, хто полюбляє сміливі рішення. Як, наприклад, цей "вигорівший" пастельний рожевий. "М’які відтінки, такі як лавандовий, персиковий і блакитний домінуватимуть", – сказав віце-президент R+Co з розробки кольорів Річі Кандасамі .

Смажений горіх

Хоча кориця була одним із трендів минулої осені, смажений горіх – це хіт сезону. Він так само привабливий, а спокуслива яскравість робить його ідеальним вибором для теплої пори. Поєднуйте це фарбування з короткою стрижкою.

М'який чорний

Чорне волосся на літо? М'яикий темний колір став виключенням з правил. Колористка Мерая Джозеф зазначає: попросіть у свого майстра додати блиску, оскільки без нього колір швидше вимиватиметься.  

Раніше OBOZ.UA писав про те, який вигляд має C-Cut та кому вона личить: культова зачіска Рейчел із "Друзів" повертається в моду.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом