Усі цікавляться, – Христина Решетник неочікувано заговорила про четверту дитину
Усі цікавляться, – Христина Решетник неочікувано заговорила про четверту дитину

Усі цікавляться, – Христина Решетник неочікувано заговорила про четверту дитину

Нещодавно пара святкувала 7-й день народження свого сина Дмитра. З цієї нагоди зірки опублікувалиархівне фото хлопчиказ пологового будинку.

Григорій зізнався, що вже протягом кількох років родина мріє про поповнення. Подружжя дуже хоче, щоб четвертою дитиною стала саме донька, оскільки пара вже має трьох синів – Дмитра, Івана та Олександра.

Григорій і досі мріє про донечку. Усі цікавляться, ну коли ж. А ми кажемо, що після перемоги. Дуже сподіваємося, що перемога буде незабаром, у найближчому майбутньому. Дуже хочемо донечку,
– зізналася Христина Решетник.

Ба більше, дружина ведучого розкрила, як хоче назвати свою доньку. Ім'я дитини доволі символічне, бо воно пов'язане з перемогою, на яку так чекають українці. Дівчинку зірки поки планують назвати Вікторією.

Втім, знайомі Решетника пророкують подружжю ще одного сина. Водночас Григорій наголосив на відповідальній ролі батьківства, особливо у час війни.

Хочемо, щоб було більше діток. Дуже тішимося, хто зараз при надії. У такий складний час – це відповідально. Це виклик. Але українці зможуть усе,
– запевнив шоумен.

Григорій Решетник про поповнення в родині: дивіться відео онлайн

Що відомо про дітей Григорія Решетника

  • Подружжя виховує трьох синів – Івана, Дмитра та наймолодшого Олександра.
  • Христина Решетник зізнавалася, що пара давно мріяла про велику родину, тому не виключає факту поповнення в сім'ї найближчим часом.
  • До того ж зірки розглядають можливість всиновлення дитини після завершення війни в Україні.
Источник материала
loader
loader