Найсильніша моральна травма: які дії Заходу дуже болісні для Путіна
Найсильніша моральна травма: які дії Заходу дуже болісні для Путіна

Найсильніша моральна травма: які дії Заходу дуже болісні для Путіна

Про це 24 Каналу розповів ведучий каналу Ходорковський Live Сергій Асланян, зауваживши, що заяви Путіна мають дуже цікаву особливість. Він може говорити заготовлені речі або ж імпровізувати, але результат один. Він все одно схожий на дурня.

Що дратує Путіна

Як наголосив Асланян, Путін зараз буквально не знає, що робити. Він схожий на "гопника", який погрожує взятися за "великий кастет". Диктатору надзвичайно не подобається консолідація Заходу проти нього.

Він завжди мріяв, щоб Україна залишилася сам на сам. Для нього будь-яке постачання зброї; допомога біженців; допомога пораненим та й загалом будь-яка допомога Заходу є неприпустимою,
– зауважив Асланян.

Для нього ситуація, у якій цивілізований світ скоординувався проти нього і почав підтримувати Україну, є образливою. Путіну, як і багатьом росіянам, важливо, аби його "погладили по голівці" за кордоном. А тепер цього немає.

Йому важливе заохочення; "похлопування" по плечу. Коли він їде до американського президента, французького прем'єра тощо. А тут його загнали в кут. Палками не били, але показали, що слабак. Всі проти нього. І для нього це найсильніша моральна травма,
– вважає Асланян.

Ситуація в Росії: коротко

  • З початку повномасштабної війни Росія втратилапонад 520 тисяч особового складу. Також наші захисники знищили 7902 танків, 15176 бойових броньованих машин, 13690 артилерійських систем, 1099 РСЗВ, 842 засоби ППО тощо.
  • Російський винищувач Су-34 впавпід час навчально-тренувального польоту. Сталося це над Північною Осетією.
  • 8 червня вибухи пролунали на аеродромі "Ахтубінськ". Там вдалося влучити по новітньому російському винищувачу Су-57.
Теги по теме
Россия Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом